Bogen

Bogen ”Limbisk Lederskab” er resultatet af forfatternes konstatering af, at der endnu ikke fandtes en model eller metode til udvikling af individuel ledelseskapacitet med en holdbarhed på mere end de få uger, der ofte opleves efter et kursusforløb.

Størstedelen af de lederkurser der udbydes er endvidere bedst egnet til – og derfor fokuseret på – formidling og træning i værktøjer, teknikker, systemer o. lign., mens individuelle behov for udvikling på de personrelaterede områder ikke egner sig til kurser med flere deltagere. Og derfor er de i sagens natur ikke lette at finde.

”Limbisk Lederskab” graver derfor nogle spadestik dybere for at give dig mulighed for at du selv kan udvikle dit personlige lederskab. En udvikling baseret på dine egne ønsker og forestillinger om, hvilke facetter der er behov for at pleje, udvikle eller forbedre i forhold til den ledelsesmæssige situation du befinder dig i netop nu. Du vælger således selv, hvad du vil fokusere på – og hvornår du vil tage fat.

I bogen præsenterer vi en udviklingsmodel baseret på ”De neurologiske niveauer” og den fører dig gennem overvejelser om dine omgivelser, din adfærd, dine evner og færdigheder, dine værdier, din identitet og din personlige vision. Alle disse områder er vigtige elementer i dit personlige lederskab. Bogens procesforløb fører dig gennem alle faser ved hjælp af forskellige øvelser.

Du finder to typer øvelser i ”Limbisk Lederskab”: øvelser rettet mod dit bevidste sind og øvelser rettet mod dit ubevidste sind. Den første type øvelser kender du fra andre sammenhænge. Den anden type øvelser har du sandsynligvis ikke mødt tidligere. De skal sikre, at de ændringer du vil foretage i dit lederskab bliver lagret i din hjernes limbiske system. Hvis denne lagring ikke sker, så vil du fremover reagere som du altid har gjort. Dine ønskede ændringerne vil være forsvundet og du vil ikke opnå det, du ønskede. Du skal derfor kunne nå ind til dit limbiske system midt inde i hjernen (så forstår du bogens titel), og øvelserne til dit ubevidste sind gennemfører du ved hjælp af mp3-lydfiler. Det er den effektive nøgle til udviklingen af dit personlige lederskab.

Læs selv mere om udviklingsmodellen og procesforløbet i bogen.

Bjarne og Chris
Billeder fra receptionen hos DTU Business den 2. februar 2015:

_NFF7958 _NFF7890 _NFF7842 _NFF7841 _NFF7829 _NFF7807 _NFF7802 _NFF7800 _NFF7788 _NFF8305 _NFF8301 _NFF8283 _NFF8239 _NFF8232 _NFF8214 _NFF8205 _NFF8157 _NFF8096 _NFF8094 _NFF8078 _NFF8072 _NFF8016

Foto af BO FOTO

Lukket for kommentarer.