Læserne siger …

“Styrk din selvmotivation og motiveringen af dine medarbejdere. Motivation er et nøgleord, der i flæng nævnes på arbejdspladsen. Men hvad er motivation egentlig? Og hvordan kan man øge sin selvmotivation og styrke motivationen blandt sine medarbejdere?”
– Magasinet NINEtoFIVE februar 2016. Læs hele artiklen.

 

“ERHVERVSBØGER: Jyllands-Postens anmelder anbefaler her en buket af årets gode erhvervsbøger lige til at stoppe i strandtasken eller downloade som e-bog”.  De handler om bl.a. empati, selvudvikling og præstation; flow, globalisering og strategi.”
– Jyllands-posten Erhverv 1. juli 2015. Læs hele anmeldelsen.

 

“Det er et meget ambitiøst projekt, som er gennemført med stor professionalisme og er særdeles brugbart for ledere, som er åbne overfor at arbejde med sig selv på en anderledes facon.”
– 5 ud af 6 stjerner, Ulla Bechsgaard, Jyllands-Posten 5. april 2015. Læs hele anmeldelsen.

 

”Ved at arbejde med bogens principper og de tilhørende selvhypnosefiler er jeg blevet meget mere bevidst om mine egne værdier og de signaler, jeg sender til mine omgivelser – en vigtig forståelse for mig i mit daglige arbejde som personaleleder”
– Anette Wind, Head of department for Identification, INNOVATION, Chr. Hansen A/S

 

”Ved at arbejde med metoderne i bogen har jeg endelig fået styr på de velkendte principper, som er i bogen. Trance (selv-hypnose) er helt fantastisk og er det der gør forskellen. Jeg har flere gange gentaget øvelserne med stor succes, når hverdagen havde taget over igen.”
– Bo Harvits, Associate Service Delivery Director, NNIT A/S

 

”Bogen guider dig på hele rejsen, suppleret med nødvendig og spændende teoretisk viden om modellens elementer. Skemaer og lydfiler downloades fra nettet, og du kan gennemføre din personlige lederskabsmæssige udvikling, når og hvor det måtte passe bedst.”
– DentaNets Nyhedsmagasin, januar 2015

 

“Kort om bogen: Om hvordan hypnose kan bruges som middel til at blive en bedre leder. En anderledes tilgang til lederudvikling med masser af øvelser for dem, der gerne vil udvikle sig både ledelsesmæssigt og personligt og er indstillet på at give øvelserne både tid og fokus.”
“Vurdering: Der er både masser af erfaring og viden bag denne bog, og øvelsesforløbet kan følges med en indsats. Et anderledes bud på lederudvikling.”
– Jette Landberg, Lektørudtalelse fra DBC (uge 19, 2015). Læs hele anmeldelsen.

Lukket for kommentarer.